2021 Yılı Evden Eve

2021 Yılı Evden Eve Nakliyat İşi

Zorlu geçen 2020 yılı, başta covid-19 pandemi süreci sebebi ile Bursa evden eve nakliyat sektörü açısından büyük kayıplarla geçti. Peki yeni sene 2021 yılı evden eve nakliyat sektörü, asansörlü taşımacılık, şehirler arası ev eşyası taşıma sektöründe beklentimiz nedir? Bu konuda bağlayıcı olan açıkçası pandemi sürecinde yaşanacaklar belirleyici olacaktır. Hizmet sektöründe sadece evden eve, değil, lokantalar, kahveler ve benzeri bir çok sektörde kriz hat safhada büyüdü. Açıklamalarda ocak ayı ortası itibariyle Çin den gelen aşıların uygulamaya başlanacağı, ülke genelinde yeterli aşılama sürecinin haziran ayına kadar süreceği öngörülmekte. Bursa evden eve nakliyat işinde yoğunluk bahar ve sonbahar aylarında zirve yapmaktadır. İnsanlar çok zarurü olmadıkça bir çok işini ertelemekte, bu da ekonomide daralmaya sebeb olmaktadır.

2021 Bursa Asansörlü Evden Eve

Sektörümüzde ev eşyası taşımacılığı işinde, Bursa genelinde binlerce insan çalışmaktadır. Evden eve nakliyat sektöründe çalışmakta olan firmaların, nakliyat aracı, nakliyat asansörü ekipmanlarına, leasing, kredi kullandıkları bilinmekte ve araçlarının kurumlarca, düzenli ödeme yapılamadığı için haciz edilme durumu söz konusudur. Başka ve bir bu kadar önemli konuda, ücretlerde yaşanan artış, genel gider ve vergilerdeki artış, rekabetten dolayı hizmet fiyatlarına yansıtılamaktadır.

2021 senesi ev eşyası taşıma sektöründe, geçen seneye oranla bir iyilişme beklentisi, tarafımızca malesef görünmemektedir. Ne yapılabilir, devlet desteği gelirmi, pandemi konusunda beklentiler hızlanırmı bilinmez. Yurttaş evden eve nakliyat firması olarak, sektöümüzde güvenilir ve kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğimizi bildirmek isteriz.

ev-eşyası-taşıma